Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Mirko!
Mirko mašina definitivno najjači borac na Balkanu.
Namariso i napleho Mirko pravo ciganina...napuco ga unjušku nakraju.
KRALJ SE VRATIO U IGRU
možete zamisliti sada onog majmuna stojnića koji kaže kako bi rasturio mirka i da mirko ne smije njemu da stane u ring. znaš stojniću mirka ne možeš kupiti za 10.000 eur koliko plaćaš one jadnike koje kao fol pobijediš
s obzirom na Mirkve godine odličan rezlutat bravo majstore
Kako te ne mrzi da se tuces u tim godina. Fantom pravi. Hajde sad, navijamo.
Svaka čast Mirku, istinskoj i pravoj legendi, ali pravi junak današnjeg dana je onaj prastari Japanac koji se doslovno gušio u masi smrdljivog sala i uspio preživjet.
Bakirova ćerka udata za srbinom pa zato on prelazi preko ovog sve preko ratnih heroja i sehida i sebija tu ima uloge ne da mu da mrdne. Malo pročešljajte i zato cete vidjeti da je ovo istina i zato on popusta srbima u dosta stvari . i cak je rekao da nece tuziti srbiju za zlocine koji su pocinili na prostoru BiH nego ce na kraju ispasti da je samo ispao građanski rat ..
Jel to Bakir vs Mirko u finalu XD
nemoj sejo za srbina.
KRALJUUUUU !!!!!
udri Mirko, ritaj Mirko, pobi gi svi nedaj niko da preživi od ovi ološi udri Mirko, ritaj Mirko, pobi gi svi nedaj niko da preživi od ovi ološi
Legenda ovog sporta!