Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj “spektakularni lancani sudar” a da je bilo zrtava bilo bi katostrofni ili nesto slicno
mozda se ipak isplati gledati ovaj nascar..neg f1
Malahusić, se, naime, pominje i u Izvještaju Alžirske vlade podnijetom Odboru Vijeća sigurnosti UN uspostavljenom shodno rezoluciji 1267 (1999).
''Mulahusić je, prema navodima Raporta, povezivan s te..ror...izm..om u Belgiji, o čemu su izvještavali tamošnji mediji, a što se može vidjeti u izvještajima međunarodnih agencija.Ta je ovo ?? Ja mislio vi samo za Bakira sljakate :D Para vrti kad i nacionalnost nece ;) JeKo ovaj raja? Da nije Automatic??
'''Jasmin Mulahusić, jedan od najpoznatijih SDA botova na društvenim mrežama, nije samo obični jurišnik ove stranke koji kidiše na političke oponente režima Bakira Izetbegovića''''ta je ovo???!?! Popadase i botoviii a jojjjjjj hahahah ! da nije AQomega ili Yupie ...ma nijeeee valjdaa AUTOMATIC :D
Po mom mišljenju bilo bi zanimljivije kad bi bilo malo manje vozila i da su šire staze. Ovako je baš tijesno, mali kontakt može izazvati veći sudar.
da nije bh blok sta kriv?