Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde poturice nisu za vas karate za vas je sjedeća odbojka i ostali invalidni sportovi da igrate sa bratskim Iranom
Siguran sam da ovi gabori i rugobe na slici pjevaju himnu BiH,hahahahahahah.
Gledam slike vas bošnj....,pardon bosa....,ma neznam ni šta ste više,neznate ni vi.I pitam se kako možete biti tako ružan narod.Molim vas odgovorite mi na pitanje.ZAŠTO STE TAKO RUŽNI ?????
Svaka cast al ovo je postalo smiješno ,, ,alo 31 medalja.. .Ogroman se novac izdvaja za karate al nikakve koristi za državu.Ko je još čuo za ovo takmićenej .Umjesto da se pare prusmjere u K-1 ,MMA što je hit u svijetu ..To je isto kao da pare poćnemo davat da raja igra KRIKET a fudbal zanemarimo...OSSSSS