Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šteta što vlasti u BiH ne cijene ovaj sport,ljudi su zasluzili!
Ovo su jedini momci koji pronose slavu BiH na medjunarodnoj sportskoj sceni. Mislim da dr\\ava treba uložiti u ovaj sport i populazirati medju mladima. U svim drugim sportovima smo na dnu. Živjeli odbojkaši!
Fašista ti je tvoj Zlajoglu i njegovi crnokošuljaško-pljačkaško- atentatorski uvlakači i pedulisci (rvatska stranka propalica i Lojanovići) ko što si i ti.
Sve cestitke ekipi. A ovi moroni sto podjebavaju, pazite da i vas ne stigne kakva nevolja .
Sve pohvale !!!
vi,bosnje, ste jedino u ovom dobri :) malo promjeme nebi bilo lose..ima jos sportova
ne bi vam vala ništa bilo da ste uzeli izjavu od igrača ili trenera. vidim, uzeli ste od dejane rosuljaš. sram vas bilo! svaka čast momcima!
Joe Satriani mrsis ti mooooda.
BRAVO MOMCI... VALJDA CE NEKO DOCI PAMET PA IM DADTI BOLJE USLOVE ZA RAD . JER ZASLUZUJU
@za ovu dvojicu klooceva iznadd mene mamuuu li vammm naccionalistickko-fassisticku CESTITKE IGRACIMA
Nadam se da su zahvalnice za VRS i HVO već spremne.
ahahahahhaha ahahhahahah ahaahahhahahahahaha jedini sport u kom su bosnjaci sampioni ahahhahahaha i to OLIMPIJSKI AHAHAHAHHAHAHA