Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitek..svaka cast! :)
svaka cast liku
svaka cast, ovo je gospodski sport, ne znojis se, ne trcis, ovdje treba samo mozak, zato smrda u ovom sportu i nema, oni samo gdje se trci, skace, hkljus, krkanski sportovi to je za smrde, a gospoda se bavi ovakvim sportovima, Aferim momak.
ovo cestitam,sampioni u bacanju papirnatih aviona hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
ma bravo kraljevi nista ljepse danas nisam vidio cudno sto avaz nepise on se hud brine koji je politicar danas prno da traca pu
Bravo komso samo naprijed :D
valjda ce ga primiti u predsjednistvo i uruciti mu pomoc u papiru za pravljenje aviona.Neko ce naravno oprati pola milion na toj donaciji.
A odakle izvukoste da nam je oznaka BOS umjesto BiH ? :)
Jel ovo onaj iz bugojna ? :D
NEK JE ISPRED OVOG SKUTORA KOZLICE JOZLICE :P
ideš lave !
SLOBODA ZA ZIJADA
http://j.gs/1663782/mypictures Mala iz rsa :D
hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahaha bolje izbrisite ovo