Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Resicu,uhljebu balijski,imas li kuće !
JEBIVJETRI I VARALICE RESIĆ KAO STARA SEOSKA VARALICA OD RUDOG I KOS-SDA TENDER EFENDIJA AJNADŽIĆ! ☝️
Sta ce ovaj seljak iz Rogatice on skije vidio na razglednici i zalosno je da papak iz sela Kukavice vodi opcinu Centar to je dokaz da nikad naprijed necemo
Bravooo za sve koji podrzavaju EYOF ..
Manifestacija kojom ce se spojiti talenti iz raznih zemalja. Osim sto je ovo super stvar za mlade, isto tako je zanimljivo i nama, starijim. Nasem gradu treba sto vise EYOF-a, tj.slicnih manifestacija.
Eyof ce sigurno nasem gradu donijeti jednu lijepu pricu. Treba se zaista posvetiti uredjenu i pripremama za ovaj dogadjaj koji ce ugostiti veliki broj mladih sportista.
Obzirom da ce se prvi put ovaj dogadjaj odvijati u nasem gradu treba sve da bude uredjeno. Kroz ovaj projekat ce se mladi takmiciti, druziti sto je stvarno za pohvalu. Projekti koji ukljucuju mlade su svakako prioritetni i nadajmo se da ce EYOF opet doci u nas grad.
Ovaj dogadjaj je super stvar za nas grad. Prvenstveno zbog promovisanja naseg grada, a onda se nadam i da ce privuci veci broj turista.
Yebo majku, presvuk'o one stare stolice i jos se ponosi time. Sve sto su napravili do sad na stadionu napravljeno je nakaradno, od semafora pa evo i sad do loza. Klosaru raspali!
Ajnadžić će presjeći vrpcu za položene tepihe.
Svaka cast nacelnice na vasem angazmanu, tako i treba raditi
Ajnadzicu ebbem ti, znas ti koga..
Samo neka se radi, a dušmani neka se guše u mržnji
Ovo je jako bitan događaj za cijelu BiH, da se prisjetimo kako je nekada bilo, i kako može biti i izgledat naša buducnost. Odlicno je da i je Opcina Centar prepoznala značaj i važnost ovog događaja i aktivno učestvuje u istom.
Pripreme ko da je olimpijada sljedeće godine!
Super promocija za nasu drzavu,gdje ce ovaj znacajan dogadjaj uvelicati sportisti iz svih dijelova svijeta
Znali smo Olimpijadu organizovati i sve je na svjetskom nivou bilo.Taj duh ne umire u nama.Ja vam zelim puno srece i da sve protekne onako kako ste i zamisljali