Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se u BiH smjenjuju ljudi koji ne ostvare rezultat, zasto su onda politicki mafijasi jos na tronu??? Ok, izlajali se po Papetu, ok hajmo reci neka je po zasluzi, ALI STO ONDA NE LAJETE NA OVU STOKU STO VAM HLJEB OTIMA?
hoćeš reći da se ne pljuje po političarima ?
Čuj ispade niko političarima ništa... hahaha ja glupe analogije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
safeta susica za selektora BiH reprezentacije !!!
herojske godine, slavne godine, al borimo se i dalje!
trenerke su mrak, a sliskovic kao da je iz turskih serija :)
Legenda Blaž Slišković, nebi imao ništa protiv da on opet preuzme selektorsku poziciju.
ja ovo nisam gledao nije bilo struje
SVI SU OVO SINOVI BOSNE I HERCEGOVINE ALI JA NAJVISE CIJENIM SAFETA SUSICA
Kao igraca da, ali kao selektora ne. On je imao dobro nasljedje jos od Sliskovica i Blazevica. Kad je to potrosio, pao je tu gdje jeste.
Odvede repku na SP kao selektor (32 najbolja selektora na svjetu) i onda on nije nikad bio dobar selektor "KOJA LOGIKA DA POLUDIS" (UDRI SAM SEBI SAMAR PRIJE NEGO STO KRENES U KREVET I POKRI SE PO GLAVI)
Baka legenda
ja bi njih zvao opet da igraju...*** ove balerine,nema od njih nista...
Izgleda kao neki Masonski skup.
jao kad se sjetim DSF i onih treba sto se skidaju to su vremena bila
Izgledaju mi kao neko folklorno društvo iz Azerbejdžana!
Ma posro se Pape u svoju karijeru za šaku keša, iz repke otišo ko da mu je otirač.
Nije jarane, ja cijenim Papeta jer je jedini rizikovao sa repkom od naših slavnih... Zašto Osim nije nikad, zašto Vaha neće? Pogan je narod previše, nisu objektivni.
Tačnije, repka je rizikovala sa Papetom, a on je svojom trenerskom ograničenošću ovakav tim punog talenta ograničio. Vaha i Osim nisu htjeli jednostavno iz razloga što su znali kakav je savez mafija, te uopšte političkom situacijom, ne bi mogli raditi svoj posao kako treba, druga stvar je što su drugi selektori bili zaslužni za prljavi dio posla, stvaranja i održavanje kakve takve repke, sve do Ćire koji je postavio temelje repke i uslova za svjetske i europske standarde odnosno takmičenja. Međutim ta repka je nakon Ćire trebala jednog vrsnog i dokazanog selektora, ne Papeta, šteta je što tada nisu uskočili Osim kojeg je safatalo zdravlje, te Vaha koji je već imao angažman. Pape je samo limitirao tim koji je imao potencijal da savlada i najveće, a to nikada nije bio u stanju zbog toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)