Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj hokej u pola 8 je za pogledati.
Kako ostali KMEČE hahaha, bravo bosnjaci
Gdje je Mile zvani Eros Bossančeros??🤣🤣
Svi su otisli na otvorenje EYOF-a. Vidjet ćemo kakav će odziv biti u Zetri, na Bjelašnici, Palama, Jahorini..
Odgovor će biti u skladu sa radnim obavezama, ko je dokon može ići sad
Bošnjacima fali mudrosti i sazrijevanja. Trebali smo sinoć, na stadionu, umjesto zvižduka skandirati Dodiku:”Milorade Bošnjače, Bosna je uz tebe”. Ne dati mu pričati od aplauza! Ovako...
A ne seri. Na rukometnom prvenstvu u Hrvatskoj prije par godina je Sanader bio toliko izvizdan da je morao brze sici s govorne piste nego sto je planirao. Takodje tokom otvaranja OI u Riu, brazilskom predsjedniku su zvizdali 100 puta jace nego mi Dodiku juce, a mi sada govorimo o tome kako smo se time "obrukali"
@_Minna_ bruka i jeste, nekultura malogradjanstva. Uostalom, o tvojoj govori i tvoj vokabular...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)