Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super dragi moji Trebinjci, uvjek je Leotar i grad Trebinje imao dobre sportiste. I ja sam nekada davno trenirao ( prije 35 godina ) u istom klubu i dobro mi je poznat način rada u istom, zato nisam ni malo iznenađen sa ovim rezultatima. A što se tiče komentara ovoga \"seri serii\", najbolje je rekao sam o sebi time što je izabrao taj pseudonim. Jadnik nije mogao ni da usvoji kompletnu informaciju, nisu plivači pobijedili samo \"brđane oko Sarajeva \" nego i klubove iz Srbije i Crne Gore. Uvjeren sam da ovaj lik nije nikad ništa trenirao u životu, kladim se da nezna ni plivati, sportista nije sigurno jer da je sportista osim čestitke prvacima nebi više ništa pisao, pogotovo ne uvredljive komentare.
BRAVO,BRAVO HERCEGOVKE I HERCEGOVCI,IMALE SU VAS MAJKE ZA STA I RODITI . . NE DAJTE SE PLIVAJTE I RONITE U BOLJE ZIVOTE,NEDAJTE DA VAS ONI BRDJANI OKO SARAJEVA PREVLADAJU.SAMO TAKO SVE BRZE I BOLJE. . .POZDRAV VAS HERCEGOVAC IZ POPLATA I DRINOVACA