Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim dobije udarac, Klicko zagrli protivnika...amateri su zakon!
najveca prevara u boksu
Jedini i istinski sampion svih vremena je Tison Fury, pokazao da zna i onda se poceo udarati cim stigne.
jos oni za KAPLANA nisu culi
ne smije kličko protiv joshue boksovati. do sada ga je namjerno izbjegao više puta. inače joshua je mašina, 17 mečeva, 17 pobjeda, sve nokautom. prejak je on za klička.
Nikad ćuo za Džošuu, ...samo što sam pogledo njegovih 17 nokauta na Jutubu i mogu ti samo ovo reći, uozbilji se! Nije imo protivnika da valja.
@VojvodaMujo Prije neke dvije godine negdje čujem za tog "Džošuu" od jarana, i hajd reko da ga počnem pratiti, za sve borbe od tada nalazio linkove, i mogu ti reći da se nije kvalitetniji bokser od njega pojavio još od vremena Mike Tyson-a. Ukratko, vjerujem da će Joshua uzet' klička
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko je visok ovaj mrki? Ako je puno manji, nema sanse
@Rukfas100 bare-bare s klickom, tu nedje. Pa i fjuri je izbjegavao dzosuu
joj jest dobar uhh