Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti ljudino vjecno
Mora da je Bakir kriv sto su tenkovima napali...
pokoj mu duši. Bio je prava raja...
Liči na Cavanija
Nije ovo tačno, Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu su branili samo mladi muslemani i partija SDA i njezini članovi na čelu sa Muhamedom Čengićem i famelijom Izetbegović iz IKM-a u Antaliji. Kakve komunjare Muslimani, kakvi Hrvati, Srbi, kakvi radnici, seljaci, običan narod, avangarda.....samo je SDA ovo planirala sa takvom mudrošću (jebga što nam iz po Starog Grada oduče mrska JNA 30.000 dugih cijevi ispred nosa, jebga..)
RIP
najezih se...
Kakav glupan hahahaha poginuo za Muslimane hahahaha
A mama ti nije glupa kad su je muslimani karali??
@river_angler 50.000
R.I.P. MOMČINO. Otišlo je što je valjalo i nešto vrijedilo u ovom gradu. A, pogledaj nas sad. Ovi heroji gore na nebu nam se smiju,a možda i zaplaču nad onim što se izrodilo iz te borbe. Uvijek sa mnom Osmo i Koka.
:( hvala ti
Sudbina je nazalost tako htjela.. Hvala VELIKI COVJECE
Vrhunski sportista, prije svega ljudina
Slava mu!
Heroj- Zoran Borovina !!!
@ludikure Slazem se ...
Jan Doršner ima malu ulicu na Otesu, a Aziza Šaćirbegović, majka čuvenog potpisnika izdaje, ima dugačku ulicu u Novom Sarajevu. Ma ne možeš je pješke preći, moraš autom.
100% si u pravu. volio bih da mi neko objasni ko je bila aziza šaćirbegović i šta je to doprinijela za bih. isto kao i salko lagumdžija i slični.ako neko zna neka mi pojasni
Evo ovo je klasicni primjer kako su momci zavaljivani da ginu lose naoruzani za radi SDA i sandzak interesa. Oni koji su prezivjeli a mislili ko ovaj decko na pocetku rata sad su u Kanadi, USA itd...
ponosan sam što sam ga poznavao.