Takmičenje, druženje i zabava
60

Prijavite se na Bjelašnica mountain bike cross 2012.

Klix.ba
Udruženje "Metamorfoza" u saradnji sa Klubom spasavalaca 2000, Studentskim parlamentom u Sarajevu, Planinarskim društvom Energoinvest i Planinarskim društvom Igman, organizuje prvu orijentaciono-takmičarsku, biciklističku utrku na Bjelašnici naziva "Bjelašnica mountain bike cross 2012."

Svi zaljubljenici prirode i brdskog biciklizma pozvani su da se uključe. Prijave takmičara se vrše putem e-maila: [email protected], a otvorene su do dana utrke, 16. septembra.

Svi zainteresovani takmičari/učesnici su dužni doći na Bjelašnicu (Babin do) u nedjelju do 9.00 sati da bi se stigli prijaviti i dobiti svoje startne brojeve na vrijeme.

Start utrke je sa Babinog dola i prolazit će se idućom rutom: Babin do - Sinji do - Kuća spasa - Lukomir - Crveni klanac - Gradina - Umoljani.

Po završetku utrke uslijedit će proglašenje pobjednika i kulturno-zabavni program u Umoljanima, a za takmičare i njihovu opremu će biti obezbjeđen prevoz iz Umoljana nazad do Babinog dola. Svaki registrovani takmičar će biti osiguran polisom životnog osiguranja na taj dan.

Učesnici čije je mjesto stanovanja van Kantona Sarajevo i koji izraze želju da im se obezbijedi smještaj dužni su platiti kotizaciju za učešće u iznosu od 10 KM. Pored obezbijeđenog smještaja, koji uključuje noćenje sa doručkom, učesnici će imati obezbijeđen i prevoz, ručak nakon utrke te tekućinu za vrijeme same utrke. Učesnici sa područja Kantona Sarajevo, koji ne trebaju smještaj, dužni su platiti kotizaciju za učešće u iznosu od 5 KM.

Ukoliko imate želju da učestvujete u ovom projektu, bilo kao pojedinac ili kao klub, javite se e-mailom i potvrdite svoje učešće.

E-mail u kojem izražavate želju za učešćem u projektu BMC 2012. mora se sastojati iz sljedećih podataka:

a) Ime i prezime učesnika b) Naziv kluba (ukoliko je učlanjen u neki od biciklističkih klubova) c) JMBG i mjesto stanovanja d) Kontakt telefon e) Učesnik sam koji plaća kotizaciju za učešće u iznosu od _______ f) Ukoliko učesnik nije punoljetan, potrebno je da ima saglasnost roditelja/staratelja za učešće u pomenutom projektu.