Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sarajevo je već puno bolida definitivno
a jes se neko nameracio da klepi 100 milja eura
Realizacija ovog projekta bi znacila puno za nas grad. Nadam se da ce se iznaci rjesenje kako bi se isti realizovao.
Volim ove komentare. Pošto sam dovoljno star da se sjećam samo da vam kažem: - Ismijavali su kandidaturu za Olimpijadu - Ismijavali su bob stazu na Trebeviću - Ismijavali su kosi lift na Ciglanama - Ismijavali su još svašta a u stvari bili ljubomorni i mrzili nas. Na kraju smo sve napravili...
I trotoar su ismijavali pa ljudi napravise
@akuzativ No sikiriki dušmana Sarajevu nikada nije falilo, navikli smo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da to valja nebi sarajevo dopalo
ovo mi zvuci kao jos jedna ubleha na kojoj ce neko da pokupi drzavne pare, volio bih da grijesim...
S' obzirom da znam da im treba kvalitetna podloga za bolide, predlažem da voze na relaciji bbi-predsjedništvo, ali po ovom novom trotoaru, jer mislim da jedini u gradu zadovoljava uslove.