Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda, znao je skakati mahmuran 1. januara u okviru turneje "4 skakaonice", znalo se da ga taj dan neće ići. Po mentalitetu i ponašanju, k'o da je naš. Danas je sve sterilno, utegnuto, sportaši su roboti, nema milosti. Davno su prošla vremena kad je sport još imao dušu. A Nikenen je bio duša skijaških skokova.
@WillyWonka. Zato sto je bio vjecito pjan ili mamuran, umro je u 55. od ciroze jetre
Sjecam se ko dijete se trcalo i skakalo po mahalama uz uzvike Matiiiiiiiii Nikenen. To su bili idoli.
Nije bila karijera pjevača nego je bio striper.
legende isto obole....ali jeste legenda.počivaj u miru majstore!
rip...
Toliko o zdravom zivotu sportista,(vecinom proslavljenih), nakon aktivne karijere pokusavaju nadoknaditi izgubljeno vrijeme,pa odlutaju, probaju sve sto nikad nisu i onda im dohaka sve to,steta...RIP
Za Bosnje je ZOI84 nesto kao spustanje raketom na mjesec
Svemu je kriva rakija
Bilo upozorenje ... 'Pazi', ka'e, 'Nikenen!' RIP.
rip