Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIP
Zla sudbina. Godinama glava u torbi na najbrzim svjetskim motorima i onda pogines na yebenom biciklu.
Neka ti je večna slava, dobro si cepao, ostaćeš u pamćenju!
RIP 😢
samo se sjetim kada su neki mediji po engleskoj pisali da kada Ramsey(arsenal)da gol da neka poznata ličnost umre..žalosno ako je tako
Zato ja ne vozim biciklo
Zivot je tako ironican. Vozis na ivici cijeli zivot, ne znas hoces li zavrsiti utrku ziv ili ne, i na kraju glavu izgubis vozeci biciklo na ulici. Bas ironija.
@silver44 podsjeća me na Schumacherovu tragediju
@Mosaik I mene je danas donekle podsjetilo. Obojica su bili prvaci i mogli stradati visestruko na stazi, ali im se zivot okrenuo naglavacke ili potpuno zavrsio dok su se bavili hobijem naizgled bezopasnim u odnosu na profesionalno zanimanje. Haydenu nek je laka zemlja, a Schumacheru zelim oporavak, mada je to sad gotovo pa utopija i pitanje je na sta bi licio taj njegov zivot i kad bi dosao sebi.