Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuu 4 znaci medlje da ocekujemo. Koja smo mi sprdnja od drzave.Meni crnjak, cuj predstavljaju ih jos. E jedino da uvrste grudvanje u olimpijski sport.
Tko od ovih na prvoj slici ima najvece sise ?
ovi kad bi bili jedini ucesnici olimpijade opet ne bi medalju uzeli
Sretno!
https://m.24sata.hr/media/img/82/04/8628f409d074d81222d7.jpeg Sve najbolje Plakalovicu i da predstavis RS kako dolikuje!
Kad nije BiH jos uzela medalju na ljetnim igrama,na zimskim nece jos sigurno 200-300 godina.ko placa ove sta idu turisticki 15 dana u koreju?
Vise trenera neg takmicara.
Eh, da je ovakvih fotografija kao i vijesti i događaja više u BiH. Puno sreće na takmičenju ali i ne zaboravite da uživate tako će i rezultati biti bolji. ☺
nemojte sad ko vasi prethodnici da padnete pri startu ili nakon prve kapije promasite drugu i zavrsite takmicenje. barem do trece ovaj put, majku mu!
LJEPŠI MUSLIČI OD ŠINA
Ovaj Emir Lokmic isti Borna Coric... Kao da su braca blizanci. Sretno nasem timu u Koreji!
PLAKALOVIĆ PONIO GUSLE
NOVA MUSLIMANSKO SRPSKA KOALICIJA
srbi su u srbiji druže
srbijanci su u srbiji...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)