Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
auuu kakav 14 poeeen
Pao je prvi gol u novoj sezoni kukuruz cemer lige Mladost vodi u Vrapcicima🤣🤣😂😂🥁🔊🎉🎊👏
Ovim momcima treba puno vise paznje posvetit a ne nekim umisljenim kvazi sportistima kao sto je npr Dzmhur itd... svaka cast momci, hrabro i do jos jedne titule aBd!🇧🇦🇧🇦
hahahaha koji smo mi invalidi,NAJVEĆI NA SVIJETU!na stranu crni humor ali to što nam u invalidnom sportu niko ništa ne može a u ostalim sportovima smo niža vrsta iako nam je Bog kao i svima ostalim dao dvije ruke i dvije noge.govori o nama sve!Tako će biti sve dok je Bošnjak mentalnog sklopa "šuti kae samo nek je naš!"Mrzimo više od svake bagre u regiji i imamo najniži IQ!
@FKVietnam hajmo srbi i hrvati lajkujte bar vi komentar bošnjOci mi GA disaju pogođeni strašnom istinom :D
bosna dominira u invalidskim sportovima
Ide preokret 💛💙💛💙
De ba smaknite i ovu vijest kad nemamo nista normalni je iz kategorije sport. Cuj sjedeca odbojka hebem te boze.
Svaka cast momci 👏🏻 invalidi ce donjeti insh'Allah 10 zlato, a fudbaleri se jednom plasirali na svjetsko prvenstvo, puj.