sport
0

Pratite Klix Sport na Facebooku: Za one koji istinski vole sport

Klix.ba
Kako bi istinskim ljubiteljima sporta dodatno približili sve sadržaje koje redakcija portala Klix.ba svakodnevno kreira oformljena je specijalizovana Facebook stranica - Klix Sport.

Najposjećeniji internet portal u Bosni i Hercegovini Klix.ba na mjesečnom nivou objavi više od hiljadu aktuelnih autorskih vijesti iz naše zemlje, regiona i svijeta.

Naša vjerna publika je navikla na interesantne i pravovremene informacije iz politike, biznisa, kulture, showbiza, lifestylea, nauke, tehnologije i naravno sporta.

BiH je poznata kao država čiji građani vole sport, žive za uspjehe nacionalnih selekcija, prate naše vrhunske sportiste širom svijeta, ali i podržavaju klubove koji se takmiče u domaćim ligama i evropskim takmičenjima.

Sportska redakcija portala Klix.ba svakodnevno i marljivo informiše čitatelje o svim aktuelnostima i zanimljivostima iz svijeta sporta. Upravo zbog toga, kako bi čitateljima dodatno približili novosti, izvještaje, foto i video materijale, ali i zanimljivosti kojih je pregršt u sportu, odlučili smo kreirati stranicu Klix Sport na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu.

Praćenjem Klix Sport na Facebooku ponudili smo svim čitateljima da budu u korak sa svim dešavanjima na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Prati Klix.ba, prati Sport.