Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si ba papak, koga boli k.... za svjetski rekord na 100 jardi? U pravu su komentatori, sa-x je postao senzacionalisticki portal sa naslovima koji prodaju maglu.
prvo procitajte pa komentarisite...ispadate veci papci \"istovremeno, Jamajčanin je srušio svjetski rekord na stotinu jardi (91.44 metra), u utrci koja se vrednovala unutar iste stometarske dionice. Novo najbolje vrijeme ikad otrčano na stotinu jardi sada iznosi 9.07.\"
Jao naslova, ne mogu da vjerujem. Koji senzacionalisticki portal, pa ni turbo folk zuta stampa vam nije ravna.
Kako Powelu svetski rekord? Ovo nije ni blizu svjetskog rekorda. Moze se zakljuciti da se naslovi ovdje jednostavno izmisljaju.