Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovde je sport umro od kada je SDA preuzela vlast
Hvala Bogu. Kakvi su to sportovi u kojima jedan čovjek koji ganja loptu zarađuje stotine milijuna. Kakava je to olimpijada na kojoj takmičarima podijele po hrpu kondoma to više na kupleraj liči nego na sport. Odavno je sport postao nešto od čega treba bježati i čuvati svoju djecu. Ako jesi nekad dijete upućivalo da ide u sport da ne bi otišao krivim putem sad je potpuno obrnuto.
Super. Ljudi umiru od gladi i razmisljaju kako ce kredite platiti vi se brinete za sport. Sve zatvoriti, kod nas je bolje da nema sporta, ionako je sve jadno i bez rezultata, a o strhu nakon i prije utakmica necu govoriti. Gasi sve!-
@gooUser1587034022 a gasi i ljude koji žive od toga??? Treneri, dvorane, sami sportisti koji nemaju drugih primanja?? sportski radnici...??