Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STJERAMO VAM GA MAJCI !!!!!!!!!!!
haha ali samo za one koji su platili članarinu, pa valjda oni i imaju većinom godišnje ili polugodišnje... koji levati majko moja. DIVOVI ZGASNITE VEC JEDNOM !
Pošaljite Snješka Bordo Bijelića i osvojite i osvojite PAKET JUMBO VIRSLI !!! MI SMO DIVOVI !!!
@drina E vidi se da si sa drine!
ima i kod skretnicara nesto ovako,ko napravi plavo bijelu KOSOVA TULJUMBU,dobija polugodišnju ulaznicu...
E majko draga koji ste vi kompleksasi. Cuj neko kopira vas fan shop. A da odete u zavod za patente i da to certficirate. Kao vi izmislili fan shop :)) Ps ovo nije nikakva navijacka suplja nego fakat ne mogu da vjerujem sta pricate. Eto imate fan shop i nista vise. Sve ostalo vam je NULA. Gusite se u svom jadu i cemeru. Savjet jedan mali. poklopite se i sutite do boljih vremena
Koji će mi .urac ta karta?! Ja tariguz kupujem za takve stvari. Puno je ugodniji a i svrsishodniji!!!
Samo neobrazovanim zeljeznicarima moze pasti na pamet da zbog nagradne igre prodaja karata ide lose... Ali za logiku niskre struje i viskog vakuma, sve je moguce i raditi replike dresova i kopirati otvaranje fan shopa... A ovaj sa caps lokom, hade i ti do dzerzelaza, olimpika, a mozes i do skretnicara ... Cuj mafijaska uprava, a do sad muce i cele vodile glavnu rijec... btw blekic marke nije dao klubu
kad osvane sutradan na oficijelnoj stranici željezničara naslov: napravite snješka plavog bijelića. inače su poznati skretničari sa uske pruge po kopiranju komšijskih ideja. hint: fan shop :)
Ne pravite snjeska, ne budite naivni, na sarajevo-x je takmicenje za najboljeg snjeska namjesteno, i ovo je isto s.ranje. Dno dna, kad se šteli snjesko, kako tek štele ostale stvari.
ETO DOKLE NAS JE UPRAVA DOVELA, NI KADA DZABA DAJEMO UALZNICE NIKO NAM NA UTAKMICE NE DOLAZI A ZASTO BRACO PO BOJI, ZASTO? MAFIJASKA UPRAVA I BORDO NEPRIJATELJI PROTJERASE IZ KLUBA SVE STO VALJA: -MIRZA AND CO. KOJI SU NAM OBEZBJEDILI VICESAMPIONSKU TITULU -BLEKIC, JEDINI COVJEK KOJI JE DONOSIO PARE U NAS KLUB -SKORO -MUHAREMOVIC -HADZIJA -KOJASEVIC -NASA DJECA, KOJA SADA IDU TRENIRATI U OLIMPIC PA DOKLE VISE BORDO NEPRIJATELJI, DOKLE???
Hahahahahahah cim sam pogledao naslov odmah sam pomislio \"Ma to moze samo Torpedo garant biti\" kad fakat Torpedo hahahahaha XD loš marketing izgleda nemaju ni marketing menagera hahahaha
Hahahahaha, na niske ste grane pali
Napravite Snješka Bordo Bijelića sa viršlama ! :D
Konacno prilika da snjeska napravimo od go.va.na :D