Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mahno ga Tiger dobro :)
Šupci uhapsili ga a čovijek spavo u autu,pa nije vozio!
Uhapsit čovjeka je OK, privest ga na triježnjenje je OK, ali ove scene objavljivat javno je SRAMOTNO od policije ( bez obzira o komu se radi ) .... ! ! !
Koji su ovi amerikanci rasisti ...
kod nas ne smiju obicnog kafanskog pjevaca da uhapse
joj tjera ga da deset puta hoda po liniji a ne moze koraka da napravi. osim toga laze jer drot mu fino kaze kad ga je pitao jel pio- jeste sigurni, osjeti se miris ili nesto tako
Pare unište čovjeka.
To su procedure koje se moraju ispostovati, 300 glupih pitanja i hodanje po liniji itd, umjesto ako postoji sumnja da je konzumirao alkohol da se uradi alkotest i ako je pozitivan ide u stanicu da spava 8 sati i normalno da dobije odgovarajucu kaznu za taj prekrsaj. Bravo za policiju sto su svi isti pred zakonom ali smatram da su im procerure lose.
na sta spade kuca petrovica. e ovo je tuzno. kaze stara kletva “da bog da imo pa nemo”.
auuuuuuuu korak naprijed nazad dva............
Ovo je cisto preventivno pritvaranje. I dobra stvar! Platice kaznu i to je to.