Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova je zemlja puna raznij JADA ! KAd će ba najzad jedna JEBAČIJADA ? Ono kao gost iz inozemstva ODOM LAMAR i slične zvijezde u rangu onih sa Sarajevo Film Festivala. Ja i moje drugarice već pomalo piškamo na ovakvu jednu atrakciju. A đe ima žena, odmah se nađe i muškaraca i to je recept sa odron uspjeh !
al fakat, zar nije bilo boljeg igrališta ili mjesta za ovo okupljanje, ovo kao da su se u Damasku ili Alepu okupile gimnazije...pa nije 95' majka mu stara...
kakvi su to gimnazijalci koji se bave sportskim takmičenjima? Kakva su ovo vremena došla?
Zipa onog iz katoličkog školskog centra iza momka sto zastavu drzi koliko je zino' ovoj plavoj u guzove što se razbacala....hajde ti prebaci se u mašinsku, nikad od tebe fratar neće biti :)
treba doč oca mi, dat podrške