Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko drzavnih neprijatelja ima dosta je vidjeti da i kada se pita za utrke E formule u Sarajevu. Glasaju za ne. Gradovi se otimaju za ovakve stvari al ovi nasi liberali, gradjanske stranke, bi da otjeraju sve od drzave i onda da kukaju kako nas niko nece kako nemamo prijatelja.
Kisić je potencijalni ratni zločinac iz Brčkog
vogošća & south vogošća
Erdogan uci Kuraan cok guzel
Porodica Popušlić će zapaliti olimpijski plamen, a Plavi šljemovi će posredovati u odlučivanju tome kome pripadaju sportski objekti - Sarajevu ili Istočnom Sarajevu. SAO Kuhinja, SAO Spavaća soba, SAO Bob staza :D