Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne idu sa LEDicama, džaba troše pare
@zivotinja369 Za ovakve projekte, usteda sa LED-om je cca 20%. Buduci da su LED svjetiljke 4-5x skuplje i da se mjesecno u prosjeku igraju dvije utakmice na stadionu, povrat investicije je za cca 500 godina!!!
Ajnadzic cim je preuzeo mandat rekao kako je Bayern iz Munchena zainteresiran za ulaganje i renoviranje stadiona Kosevo! Laz je brzo ustanovljena jer su novinari odmah kontaktirali Bayern, ovi pojma nisu imali o tome!
ja lopova braco moja mila hhhhaaaa cuj reflektore mjenjaju smjesni ste
kakva su ovo desavanja u lavoru
Pozitivna :)
šta će vam reflektori kad neznate ni po danu igrati 😂
To ti je kao da u kuću "pod pločom" uvedeš struju I useliš se..a gdje je krov, vrata, prozori ,kupatilo,namještaj. ...???Koševo ima toliko toga da obnovi,zamijeni, izgradi. ..ovo je premalo
NA gradskom stadionu ako moze , nek se zna da pitari nemaju ni pomocni teren.
@XE:D Imate kamp,,,,ja izgovora,hahahahaaa,jako mudo a i taj kamp je na tudjoj zemlji...vlasnik Poljoprivredno Dobro Butmir...!!
@XE:D Imate kamp,,,,ja izgovora,hahahahaaa,jako mudo a i taj kamp je na tudjoj zemlji...vlasnik Poljoprivredno Dobro Butmir...!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan milion za te radove ? Mašala, svi su se dobro ugradili u posao.
boga mi željo vam uze reprezentaciju. a od krompirista vise ni traga
Repka ce samo u Zenicu,nista Grbavica
Korak po korak, reflektori, stolice, trava.... Sve institucije da doniraju dio novca, definitivno bi mogao u konacnici proci kao jedan od najboljih stadiona.
Na obnovi reflektorska? Je li ovo novinaru autocorrect piše članak haha
Konacno, da se na ovom terenu zaigra pod pravim svjetlima😃
Krešo snimaj.