Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igraj BOSNO, ne daj se, igraj svi smo uz TEBE!!! ale ale ale ale
waaaaaaaaa kralja na zadnjoj slici :D btw Sretno veceras ! :)
FANATICOSA http://www.facebook.com/sanin.bogdanic dodaj me FANATOCISE (LJILJAN)
Dudlam po kamenjaru za flasu vode !
ne brate, ne pravi se pametan kad nisi, Dodikovaca naravno ;)
Turci, sta ono bi? hahahah @dingospo jesi li tu????
SRPSKA U SRCU BOSNA NA QUR.CU !
Nema vam ovdje ni Rodericka Moona ni Valentina MajMoončića a ni poznatih atentatora lojanovića, crnokošuljaša što drže pav.elićevu bistu u uredu i ostale bagra. Vi možete pobijediti samo kad oni odlučuju, u ostalim stvarima se zna: Heeeelp, Baznija!
nikad nisam nista protiv nase repke rekao niti pisao ali danas...sorry Safete moras ici ovo je tvoja krivica 100%...jedinna korektna odluka sada je da dadnes ostavku
ebo majku jest ih mutu nakljuko .....trce ko duracel zeke ovi rumuni ...nisu stali 90 minuta ...nek su razvalili nase zvijezde..da se spuste na zemlju....jos ne odgledah ovako losu utakmicu nase repke....
3 komada, 3 komada to je nasa nada...hahahaha...salje vam Mutu jednu veliku porciju sa kajmakom....
komentare kojih nacionalista? Bosnjackih? U pravu si!
Sad samo čekam komentare nacionalista :D Dabogda vam Ratko Mladić za života trebao ;) To vam iskreno od srca želim! BOSNO MOJA, VOLIM TE DO NEBA!!!
Pardon lahko
Džeko odradio super posao.Rumunski golman nije mogao maketi od njega
Jedina utjeha za poraz od Rumunije, mi je ta što je Fedex poderao Đokovića. S.r.badijo, žao mi je, što ne možete duplo likovati :-) Fedex, puno sreće u meču protiv Nadala, ipak će biti najbolje finale i ove godine, sudar 2 najveća giganta na svijetu !!!
Primaju li ga i bule ovako lako?