Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim niko ne piše onu bruku kada je izašla ona skakačica i pokupila opuske i još neko smeće, prosto me stid kakvi smo. Inače velika stvar za BiH i Mostar, Red Bill je ovo podigao na viši nivo.
Stvarno je nevjerovatno procitati ovako nesto pozitivno. Da smo pametan narod imali bi ovakve dogadjaje cesce. Ali posto smo mi glupi bolje nam je da se prepiremo oko toga ko je ciji dok nam kradu pare iza ledja.
Zasto ovaj portal jednu ovako vaznu manifestaciju za Mostar i BIH naziva "vratolomija" evo vec u drugom clanku?!
kako ovi skacu, a onaj nas jos sa laznim imenom, se samo baci i svi skacu na noge. nije im ni do koljena.
@gooUser1561556839 sugavva majmuncina
Čudo arhitekture. Dugo se držao čvrsto, pao pod mučkim napadima HVO terorista. Osmanlijski je prkosio. Vratio se... kao što će se vratiti... BEGOVSKA ČIZMA!
@MoRamboKraljaTvrtka turci cu bili ratarski miroljubivi narod koji je zivio diljem evrope. nije bilo kosovske bitke niti su oni prodrli u evropu. to su sve lazi. srbi nisu imali prezimena u to vrijeme, nego su sve to izmislili i protjerali Turke.