Komentari (457)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZLAAATOO LJEPOTICEEEEE
Ponos Bosne i Hercegovine. Bravo🇧🇦
Sirena naša!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kad stize ova mala, ja nikad nisam isao nikoga da docekam, ali nju bih.
Mene mati sa 16 godina vodala po sijelu i jeo keksove sa stola... Cestitam Lana ❤️❤️❤️
Bravo sine.Ponos drzave ziva i zdrava bila 100 godina
Toooo djevojko Respekt,sad sponzori i drzavo Ste vi na redu,djavojka je svoj posao grandiozno odradila,a ove fasiste zdajnicke ii sa lijeve i sa desne Strane odjebite u Vase maticne zemlje a Lanina maticna zemlja je Bosna i Hercegovina jasno.
Ipak nisu svi nebošnjaci genocidni i uzp. Ovi koji vam donose medalja se ok.
Idiote o cemu ti ovdje bulaznis? Mi, dakle svi normalni bosanci i hercegovci, ovdje slavimo uspjeh nase Lane. A ti mrs sa svojim otrovnim i prljavim komentarima.
Ovo smece od drzave ne zasluzuje ovakvog dragulja..
Ovaj uspjeh treba posteno nagraditi.
Dzeko, Tebi svaka cast ali mislim da je vrijeme da predas epitet -BH DIJAMANT- ovoj predivnoj djevojci. I to treba da uradis od srca jer epitet ide nekom ko to stvarno zasluzuje i ko ce ga nositi sa ponosom:)
Novalicu konjino, hoce li taj bazen.Djevojci treba dici spomenik a tebi tesko i pare za bazen dati..
Strah me. Na kraju će ispasti da je robot. Jbt bakire mater.
Za ovakav rezultat se jednostavno rodiš. Svaka čast, bravo, svjet je tvoj.
Dijete naše drago, svi smo ponosni na tebe
Ponos, čestitke 🎊 od ❤️
Lana je uradila više za BiH od svih političkih, korumpiranih stranaka i njihovog kriminalnog članstva, mhamicu im lopovsku! Bravo Lana!
Topppppppp