Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina svjetla tacka ove razorne drzave
Bas smo razroni u pm
Bravo srpkinjo 👍👍👍
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
razvaljuje a nije jos ni blizu fizicke zrelosti
Srpkinja je to 💪💪💪
koje ti je zadovoljstvo u trolanju?
Za ove IDIOTE koji pišu komentare da ju je Srpkinja rodila. Nije važno ko ju je rodila. A što se tiče Srba, kada je Lana osvojila bronzanu medalju na Svjetskom kupu u sportskoj rubrici TV dnevnika RTRS o tome nije objavljena nijedna jedina riječ. Važnije su im bile izjave trenera u fudbalskoj ligi Srbije nego Lana Pudar. Toliko je Srbima stalo da nje.
Srčana Mostarka 💖 Kraljice, čestitam!
duša naša, bravo lana 💕
Najljepsa vijest ocih sumornih dana. Hvala Lana!!!!!!!
👏❤
Jel sramota SDA BH Telecom sto baca pare na SDA uhljebe, propale sportiste, dok Lana jedva dobije stan na koriscenje godinu dana. Musi ste dali stan hadalji jedni, Dzumhuru godinama dajete pare da pijanci po beogradskim splavovima.
Moj dragi Klix za ovakvo stanje u državi ste i vi odgovorni direktno jer ovakva cura zaslužuje da bude udarna vijest satima a ne Mile laprdavac
Čestitke djevojci a ovi što mrze.....pa mržnja ubija.
Bravo Lano
Nikad ništa od 30%
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💪🏾
Sa 15 godina svaki dan finale pliva, nevjerovatan talentat. Svaka čast djevojko ;))
Jedna od medalja u finalu u najavi, bravo djevojko tako se to radi.
Wow Lana je najveca sportska prica ovdje u zadnje 3 decenije...
SRPKINJA je Lanu majka rodila 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🥳
a tebe krava otelila