Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj predivna djevojcica ce da krasi Klixovu naslovnicu cijelu noc. Da li je ikada ljepse izgledala naslovnica. Nije. Hvala ti za sve radosti ovih dana Lana i Bog neka te cuva. Laku noc.
To je to. 👏👏👏
Potpuno se slažem! Svaki put mi dodatno popravi dan! Svaka čast još jednom! Prelijepo je pročitati, čak i pogledati nevjerovatnu borbu, te još ove uspjehe. Ovakve vijesti želimo čuti!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovim komentarom zelim reci 2 stvari. Kao prvo, ovo je dobar clanak a ne kad je neki influenser nesto snimio. Vise ovoga zelim Klix. Drugo stvar je ta da cestitam ovoj predivnoj Lani koja je veliki talenat i nasa velika buducnost.
Neće Lana da čeka bazen u Mostaru i Sarailabadu 20 godina. Eto nje u Beogradu ili Zagrebu do Nove Godine. Jeste mlada, ali nije glupa.
Dobro si napisao ali klix nema para, zarade od ovakvog člaka, na influenserima.su komentari ljudi se kolju vrijeđaju itd...to je svijet današnjice, lijepa vijest danas je događaj.
NAPRAVITE JOJ BAZEN POBOGU!!!!!!!
Cura je čudo .. B R A V O
Sreca pa je “profesor” nije treniro .Bravo ponose❤️❤️❤️
Samo da transama ne daju da se takmiče u ovom divnom sportu... U USA Trans(zene) ,muškarci uništavaju karijere djevojaka kao Lana.
Bravo Lana,kapa do poda djevojko,svaka ti čast 👏💪
Prestanite svi srat i zbrajat krva zrnca rrligiju geografske koordinate etnicku pripadnost i ostale svijarije. Lana je todjena u Bosni dakle Bosanka i ja joj kao netko iz Hrvatske zelim svu srecu! Nadam se da ce vam donijeti zlato a vjerujem da hoce jer ovi rezuktati su fakat impresivni. Bila bi 4ta na olimpijadi jbt. Wow. Svaka cast!
Svaka Cast 👍🏻
🏊🥇🥇🥇👸👑 Kraljice i Princezo nasa🥰
bravo Lana
Hvala dijete drago što nas činiš posebnima, hvala ti što si Bosanka i Hercegovka i što si nepotkupljiva!
LANA TREBA DA RAZMISLIŠ SA KOJOM ZASTAVOM DASE SLIKAS MLADA TALENTOVANA NEMAŠ BAZEN ZA TRENIRANJE SRAMOTA DRŽAVE DA BUDE .PAKUJ SE I SREDI SEBE GDJE ĆE BITI PONOSNI NA TEBE I ZASTAVU ZEMLJE KOJU BUDEŠ NOSILA NE DASE SLIKAJU SA TOBOM OBEĆAJU I NIŠTA OD TOGA .DRUGE DRŽAVE BI BILE PONOSNE NA TEBE.
Ja sam iz Hrvatske i nadam se da ce Lana plivati za Bosnu uvijek. Tolko o tome. (Da, rodjen u hrvatskoj ne prisvojen)
Samo nebo je granica, aferim Lana!
do medlje na olimpijskim igrama Lanice ❤️
zalosno sta vlasti nase rade (s tim bazenom pa to nigdje nema) ako puste ovakvu sportasicu onda neznam
👍👍👍👍👍🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦