Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simpaticna :) Sve najbolje djevojko! :)
Nisi ti bošnjak, nego neka šuga koja se krije iza casnog bošnjackog imena…providan si gnjido
@xyq A koja su to Bošnjačka imena? Da nisu slučajno Tvrtko, Matija, Stjepan itd. Ja znam za ta, a inače krijem se iza Arapskog imena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mozel ijedna tema proc a da se nacionalizam *ebeni ne spominje
Jok. Stoka se poji tim temama. Ne zna to dalje od nosa i nacionalizma. Kultura im je nepoznat pojam, a hrane se pljuvanjem i tracevima. 😡
Hahaha samo nacionalizam, ja sam isto Hrvat od Lašvanske doline i volim sto malena pliva za Bosnu. Ajmo sad komentari ko je sta gdje je ko rodjen kakvo ime nosi i sta je prije bio a sta sad. Jeste ludi.
ZA PRIMJER!
Od suncokreta u športu i napredku nema ništa
Da nema Hrvata i Srba, islamski Srbi bi jedinu medalju mogli osvojit u sjedecoj odbojci i puzajucem rukometu.
Bravo Sampionko sve najbolje u Buducnosti ❤
Drago dijete, nek' te sreća prati ❤🌷🙏
Jadna smo drzava kad jedine dobre vijesti iz ove zemlje su mladi sportasi.
Ne moze do medalje ovog puta...prve 4 plivacice u svijetu imaju ove godine drasticno bolji rezultat od mlade Lane na 100m delfin. Na iducim Olimpijskim za 3g kada bude imala 18g bi vec mogla biti potpuno druga prica...tada moze do medalje!
Ovo je patriotizam i borba za svoju zemlju i zastavu 👍
đe ona druga iz mostara? ona amina ?
SRETNO LANA!!!
Da nije Srba i Hrvata BiH bi imala medalju samo i invalidskoj odbojci..a možda ne bi ni tu pošto je sponzor sjedeće reprezentacije Vojska Republike Srpske heheheeheh
Djete drago žao mi je što djeliš zrak i zastavu sa ovim naci monstrumima.
Sretno, Lana!