Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj herojski cin pa svako normalan bi to uradio pa ljudski život je u pitanju. Trebao je clanak glasiti drama 1000 ljudi gledalo kako se cura davi niko joj nije prisao da pomogne.
Kako svako normalan kad spasioci nisu reagovali, vidis da nisu normalni.
Naravno da je herojski čin, zaroni ti na 3m dubine i izvuci kamen od 100gr. Mislim da bi većina ostala na toj dubini skupa sa kamenom a ne ljudsko tijelo da izvuku od 60kg ili više. Ovdje je dovela i sebe u opasnost da joj nestane kisika i da izgubi svijest a spasioca ni na vidiku!!!! Najlakše je tražiti mane u tuđim dobrim djelima a ništa pametno ne uraditi!!!!
Svaka cast Trenerici, Slika je za Nagrade...
Ne daj mi Boze da ja moram spasiti nekoga, umrli bi oboje. Ja se nakon 2 sekunde ronjenja pocnem gusiti
ovako sam i ja skoljke ronio u Neumu
Cuj ti molim te da Mađarski spasioci nisu ni mrdnuli ? Eto ti sta im Orban uradi
Hvala Bogu stetan epilog, dragoj Anti preporuka da se pokuša u nekom drugom sportu, život je jedan. Sve pohvale trenerica a te navodne spasio e sve pohapsiti i rastjerati sinje kukavice.
Sreca pa je trenerica, a ne trener, inace bi bio optuzen za silovanje
A spasioci po androidu lajkali.
Spasioci neznaju ni plivat tu su samo radi plate
Pa zar nisu do sad tebali ustanoviti od cega je,ako joj nije prvi put kako pisu..
dobra trenerica
Žena joj spasila život i onda se nađu naši stručnjaci da kažu nije herojski čin. Hajde bar jednom u životu probajte da kada neko nešto dobro uradi, da to pozdravite, nije teško.
Ovo se sportistima ranije nije dešavalo, posebno ovoliko masovno! Pametnom išaret dosta! Vax!!! 💉
Ne budi glup, da znaš čitati Engleski ili bilo koji drugi jezik osim bosanskog našao bi članak gdje možeš pročitati da joj se dešavalo više puta jer spava samo po 4h i konstantno se preforsira.
Pa jeste herojski zaroniti i izvuci tijelo koje ne odgovara i koje gravitacija vuce, a gustoca vode ne olaksava. Srecom, tome ih uce, kako ukazati pomoc.
🏊‍♂️📞💪👏👏
Herojstvo je kad uradiš nešto uprkos svom strahu za sebe. Čega se ovdje plašio trener, pitam ja vas?
Koliko si ti zivota spasio, pitam ja tebe?
Doktor sam urgentne medicine, radim u hitnoj 26 godina. Pa ti kontaj.
Spasioci su vazda sminka bili. Kompetentnost spasavanja im je upitna