Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je legitimni? Ili ovo ipak nije njegov Mostar, njegova sugradjanka i predstavnik Mostara i BiH pa nema potrebe da dodje i doceka je?
Gdje je i Bakir? Legitimni se nikad i ne predstavlja da je veliki patriota BiH kao Bakir.
Legitimni je makar čestitao, a Bakir nije našao za shodno cak i da čestita curici. Kao da se Lana takmičila za Urugvaj, a ne za BiH. Eto, koliki je Bakir patriota
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova djevojcica je pravi biser! Razbija predrasude i toliko je skromna da moras biti nenormalan da je ne gotivis. Bravo Lana!
Smoriše curu i kunto i panto, joj. Idi bježi na taj odmor, isključi telefon ;)
Sta ce Foooodil seoska varalica na doceku, razmak očiju ko rupe na utičnici ''-
Djevojka je osvojila zlatnu medalju u plivanju, sto je nedostižno za 99,99% populacije, i svaka joj cast, ali sto se vecina fura kao da je njihov licni uspjeh i da kao ima neke veze sa svakim od nas. Da joj gradonacelnik pokloni stan od novaca poreskih obveznika, to stvarno nema smisla
Lana treba da prima redovnu platu i castnu uniformu od Policije ili Oruzanih snaga BiH, kao sto je to uobicajno u drugim zemljama za vrhunske sportiste.
Bravo Lana…Mostaru srami se pišljivi bazen niste u stanju obezbjediti. Fujjj vlast.
Bravo Kana…Mostaru srami se pišljivi bazen niste u stanju obezbjediti. Fujjj vlast.
Izet Rađo??!! Pa kako te više nije sramota, lopovčino masonska!! Fuj!!!! Bježi od tog djeteta,smradu.
Valjda će osvojiti nekad Olimpijsku medalju.
Stid me je. Ne možemo kriviti vlastodršce, biramo ih mi svi. Izvini Lano!
Lana ti si naša kraljica koja nas je istinski obradovala. Ja ne pamtim da je neko tako ubjedljivo postao prvak Europe, a BiH se takmiči već 30 god u raznim sportovima. Ti si prva i zato nam je tvoj uspjeh poseban !!!!
bake nije doso posto lana ne može glasati još.
I da je došo trebalo bi ga motkom otjerati.
Slika koja predstavlja Bosnu i Hercegovinu onako kako treba da bude i kako jeste pored svih svakodnevno plasiranih negativnih stvari RALIČITOSTI SU NAŠE BOGATSTVO!!!
Hajd sta ces nek se ljudi malo vesele, nemaju nista drugo ionako. Nema posla, i ako ima mala plata, nema slobodnih dana... zivot nema sta...
Bravo Lana Bravo Mostar Ponosu Bosne i Hercegovine