Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam zaasto se umara sa ovom disciplinom!!!
Idi ceri u austriju svicarsku gdje ce da te cijene. Vidis da se ovje ulaze 0% u sport i da nema napretka. Volim ovu drzavu i zivim u njoj ali napretka nema…
Ako cemo realno, ako je iko dobio pomoc i nagrade onda je to Lana. Istina, trebalo je ranije da se sistemski pomogne ali trenutno novac ne moze biti opravdanje, tu su i sponzori i nagrade sa svim strana. Njeno je da ostane na zemlji i da radi, ostalo ce doci, pusti ti Asutriju i Svicarsku.
djevojka koja ❤️pliva
Nema Lana sine u BiH napretka, hvataj se HR ili Srbije gdje ti srce bliže ako misliš išta da postigneš u plivanju.
Ona je vec postigla, zvanicna evropska prvakinja. I zasto uopste da ide tamo, kad vec odlucis da ides idi u prave zemlje dansku, svedsku, norvesku, njemacku, austriju
A sto se ti brines hoce li Lana imati napretka u BiH?!
Plivaj za sebe za sport da budes uzor drugoj djeci.Ne misli puno na rezultat gradi sebe iznutra I ostalo ce doci.Sretno heroina.
Njena je disciplina leptir i što je duža staza to je bolja :D Poderi ih Lana !