Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka jok cast biti u top 10 na svijetu nije mala stvar, a pogotovo kada je u dvije discipline. Svaka joj cast sto je uopste odlucila da nastupi u trecoj disciplini. Sigurno je jako iscrpljena jer je imala 4 trke i na svakoj je dala 120%. Ponosu nas samo tako nastavi.
Uspjeh je ovo, a medalje su pred njom. Sretno Lana.
sve je to odlicno. Ima vremena i prostora da talenat maksimalno iskoristi, ako ti va nasa svita ista uradi po pitanju uslova treniranja. Mislim da joj ove sprint discipline i ne odgovaraju bas. Sve u svemu svaka cast.
Kad bi se dijelile medalje od šestog do osamstopedesetog mjesta BiH bi bila u samom svjetskom vrhu!😂🤣👍
Mora vrhunske trnere naci , bolje uvjte za trening . Talent cura ima, ali da se dostigne nivo gore mora nova ekipa oko lane
1.75 ......
Cim se Novalic pojavio sve je propalo.
Svaka cast Lana,al iskren prijateljski savjet..smrsaj koju kilu sve ces ih poderati..i samo treniraj budi uporna i nema fule..
Treba jos da se organizam razvije u odraslu zenu, da dobije tu snagu koja sada fali.
Lanu za novog ambasadora sporta, odavno niko na ljepsi nacin nije predstavio/predsravljao BIH
Ako je ista slomi, slomit ce je pritisak nase javnosti, ovako mladu. Mislim da se trebaju smanjiti očekivanja od djevojke i malo je pustiti da diše kada nastupa. Sa 16 godina, ovo su super rezultati. Mislim da ne treba da se prati i izvjestava svaki njen korak kada nastupa, za njeno dobro.
Super je ovo, a vjerujem u nju da će i bolje.
Lana, svaka tebi čast, kapa do poda, samo naprijed. Bravo
Ona treba u njemacku pa za njih plivati promjeniti drzavljanstvo Ako treba I dobiti sve sto treba I zasluzuje, onda kad osvoji sve I postane prvakinja da pokrene sistem pomoci drugim sportistima u BIH Tako ce najvise pomoci ovako ce u najboljem slucaju imati fakultet I sa 22 godine ako udze u SDA stranku moze biti trener nekoj novoj Lani I sl.....
grozno
Sve super cestitke a sta mislite za ovu kanadzanku od 15 gidina sto je brza ko strela
Kraljica si najveća!!!
Zamisli bez bazena si ravnopravan sa svjetskim silama. LANA SVAKA TI ČAST! VOLIMO TE!! TI SI NAŠ PONOS!!!