Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti kako ih ti zoves \"kvazi kuvajtski nazovi plivaci\" imaju takmicara koji je bio treci na svjetskom juniorskom takmicenju, nadam se da ce i neko od nasih bar tako priblizno dobar rezultat ostvariti, cujem da najbolji nas plivac ima tek 130 i neko vrijeme u Evropi. A druga stvar, ljudi treniraju dva puta po dva sata u cetiri trake, dakle od 16 sati dnevno, samo 4 sata i samo 4 trake i sve to samo 10 dana. Treba malo pozitivnije razmisljati, ne zavijati sve to u crno. A da su nam braca, pa i jesu, oni koji se vjere pridrzavaju a ti zovi svoju bracu ruse ili irce kako ti vec odgovara.
KAd ce ova tura iz irana poceti sa pripremama...
kuvajtski plivaci......xaxaxaxa
Nek se malo djeca strpe,treba namaci i koji dinar.Ovo je za svaku pohvalu!
smijem li primijetit da u saopstenju nisu naglasili da zbog tih kvazi kuvajtskih nazovi plivaca SVA nasa djeca i SVI nasi klubovi nece moci trenirati, iako je bazen napravljen zbog i za njih opet zinula guzica za arapskim parama, a ima i onih koji ih dozivljavaju bracom malo je rec sramota i bezobrazluk, tipicno balij.ski
Zar nemaju Bazene u kuvajtu :D Mi imamo bazene al nemamo Repku!