Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko vidjećemo te danas u 17h, budeš li opet slabo igrao, ne gine ti ponovo klupa! Manje twiteraj, više treniraj i igraj glavom, i okani se više populizma!
ovo je fakat bezobrazno. multimilioner sa 2 noge i sponzorusom u krevetu čestita gladnim invalidima na komadu pozlaćene bižuterije. mamu li ti bezobraznu nabijem u šupak.
dzeko licemjeru sjeti se sta si do juce govorio http://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko-lulicu-svaka-cast-svicarci-sto-dalje-od-svetinje/130205032
nisam čuo nijednu sirenu sinoć. ali svejedno, hvala na uspjehu i to takvom: bez izgubljenog seta