Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada mu necu zaboraviti glumu protiv sarajeva u gradaccu.. neko od gostujucih navijaca je bacio petardu koja je pukla kraj njega, a on se baci na glavu u blato kao da ga je snajper skino. Nakon 2 minute kada je vidio da nema koristi od toga, ustaje iz blata, namiguje i nastavlja normalno vodit utakmicu :P
Ma papak frajer, a vamo se nudio Sarajevu i želji, on kao neki trener reklo bi se a u ovom prvenstvu južne Azije osim Afganistana igraju još Indija, Butan, Pakisatan, Nepal, Siri Lanka, Banglades i Maldivi.