Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
F K Sarajevo vrati 7 miliona KM, a Želji se oprosti dug.
Željo je vratio dug i svaki mjesec vraca dug.
to je to
Ovo je država za poželit' . Biti pošten ili jeben, isto.
Oni koji uvijek posteno i redovno placaju, na kraju ispadnu budale... Kladionice nista ne placaju - ispast ce pametni. Sportski kolektivi nista nisu placali - ispali pametni. I onda ce na kraju reci treba reforma PIO/MIO - nema para. To ti je ta drzava za hjavana... Od hajvana....
Da su ih bar uslovili time da jedan dio tog novca uloze u infrastrukturu pa da ljudi komotno opusteno i s uzivanjem idu na sportske dogadjaje
Prvo parlament posalje svoje ljudu u sportska drustva, ti isti naprave minuse i gubitke onda se oglasi parlament i ti sve lijepo otpise, ovdje ti je LUD, ZBUNJEN ALI NIGDJE NEMA NORMALNOG.
Otpisuj , hljeba i igara nam treba hahaha
Budale su oni koji drže krave i prave mlijeko ili proizvode bilo šta a pametni oni koji kroz sportski klub uzimaju i ne plaćaju dugove i onda im delegati oproste kamate i umanje glavnicu i daju na rate!?