Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto medalja djelit će karine raznih veličina :)
da cuclaju, bronzani srebreni i zlatni dildo :D
Ovdje je opasno pobjediti u više disciplina , nastradaše guzovi od nagrada :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kulturni dogaďaj,!?
Upravo javljaju da će se slijedeća gay olimpijada održati u beogradu iduče godine, po visokim pokroviteljstvom vojke šešelja i njegovih suvremenika.
drk u vis
I bogami ledajuci ovog decka sa danakom zastavom ne bi se reklo da nosa torbice i motkice, naprotiv mnogu bismo mi zavijeli na fizickom izgledu
Ode ovo sve u PM... Discipline: Karindžanje, pušing-lizing, opipavanje...
Nije mi jasno cemu ovoliko komentara negativnih " ja bih ubio, ja bih zatvorio, ja bih itd" ako mer nesto ne zanima ja ne bih nista! Sta mene briga sta moj komsija organzuje u svojoj kuci, dvorostu, sta neke organizacije organizuju ako ja njima ne pripadam, njihova stvar. Tako i ovo, ko tu pripada nek se igra cega hoce, sta mene to briga! Ja ako ne pratim rukomet, necu gledati i cao moja mirna savjest! Ovi sto se mnogo uzbudjuju i pisu koe sta, takvi su mi najlabilniji!
Treba ih sabrati na jedno mjesto pa kastrirati kao cuke da ne sire zaraze.
Dati im za nagradu šmirgl papir umjesto tariguza
Takmiće se ko će koga više naguziti
Mržnja prema pederikosima bi mogla ujediniti ovu lijepu našu BiH, ustvari kad bolje razmislim....možda nam je to i jedina nada :D
Pa francuzi su poznati kao gey narod sve im ***
Po čemu ovo zaslužuje da bude u rubrici sport?? To zaslužuje da bude u rubrici na rubu pameti.
Evo prilike za našeg Fuada i onog sa obna pedercica sto je vodio red karpet.
Emerik Gudelj djaha djaha :)
I Alen Albinović :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mislio sam da su ovi francuzi pametniji
ma francuzi su izmislili pederizam...lafo romanticari, a ono pedercine zesce
štafeta 4x u ruku i jednom u zicugu kraljica igara. šta ima veze, nek se zabavljaju. meni ne smetaju, niti me ugrožavaju. meni su ok, lakmus papir našeg nivoa tolerancije.
pederovi su dobri prijatelji
Trebama da :)
ja ja, kad ti momka otme neces tako pricat hahahahahh lol
PRIKAŽI ODGOVORE (2)