Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jebo vas on, zaboli me kurac, jedan zabar manje... hocel ko zavrsit bijelog?
drogiro se jer je bio pod jakom depresijom, tako sam ja cuo, jebi ga, svi smo mi bili tu. neko ode napije se, neko... u svakom slucaju, tragedija za biciklizam
e pitare bio je najbolji kad mu kroz vene pumpa koka, amphetamini, stereoidi, i i i...pa ovaj biciklizam je najnadrogiraniji sport sto postoji..jebo ga sport takav SPORTOM PROTIV DROGE (al ne biciklizmom heheha)
možda je čovjek bio nesrećno zaljubljen. možda...
Veliki gubitak za svijet sporta nema sta.. Da docaram onima koji ne prate biciklizam poput xxl-a.. On je u biciklizmu bio nesto sto je Zidane ili Ronaldo u fudbalu, ocu rec bio je jedan od 3-4 najveca..
u potpunosti se slazem sa xxl-om
e jest mi vrhunski sportista kad se roka kokom. vala nije mi ga zao sekunde
.. shmRk ... shMrK
Jeli papak koje si ti nacionalnosti ? Pa ja sam nnnnnaaarrrrkkkkooommmannnn
Gospodo, koji ste napisali ovaj clanak, molim vas kako to da je umro 14 marta, kad se to desilo proslog mjeseca?
Gudrovina rođaci...
zaboravio si ragibe da napises da je bio i narkoman...
Bio je legenda biciklizma, spadao je u veliku trojku Amstrong, Urlich, Pantani, ko je gledao Tour de France znam o cemu pricam.
uuuuuuuuu aaaaaaa ludilooooooo biciiikllooooooo