K-1 World Grand Prix 2010.
0
Overeem nokautirao Poturka već u prvoj rundi
Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Hamza O 100 000$ moze samo da sanja,nije golf ovo.Pobjednik zavrsnog turnira na kraju godine dobija 400 000@ @ Dino Fedor je jedna obicna p.cka,nema hrabrosti da dodje u UFC. Od Lesnara,Velasqueza,Carwina i Ciganina Dos Santosa bar ce ga dvojica namlatit
pa dzevad je za sve sportiste bosne izmislio zivot...dosao ej tamo gdje je san svakog k-1 borca...tamo gdje je od jugoslovena bio samo CRO CAP a zna se ko je on....nema te vi bosanci pojma o cemu pricate ovde...alister ga je udario dva puta koljenom sto mije dozvoljeno....taj majmun iz dzungle pun steroida u sebi....DZEVO TI SI CAR samo nastavi
Ovo je bila Overeemova šesta borba u kickboksu u zadnjih 15 mjeseci, a i u meču protiv našeg borca nastavio je sa praksom provociranja protivnika u ringu. sta je ovdje provokacija???
Dzevad seljacina prava . Svi govore svaka cast a on je jedini iz BiH koji je K1 borac. Mozda, da mozemo pruziti priliku svima koji bi zeljeli da budu K1 borci , bi imali nekoga ko bi savladao i Overeema i ostale. ovako se brukamo samo
@esko30 ma on ti jarane nosi neku krpu i reklamira Vartine baterije. al zna se! turska u srcu!
pod kojom zastavom nastupa?srbija,bosna ili turska
@xxl drzacemo se mi sjedece odbojke ako cete nam vi drzat kite da nam se ne vuku po podu, ocigledno je to i razlog sto pratite tu disciplinu.
poturice, drzte se vi sjedece odbojke.
cuj ovih bisera od komentara.... poturak je jedan od najboljih boraca K1... da nisam s ovih prostora vjerovatno nikad nebi ni cuo za njega.
ta poturica ima pticije nozice. steta sto sudija prekide mec.
kad je crnja žagnuo ovog poturka, izletio je mali turčin iz njega.
Trba tužiti Srbiju što nije spriječila ovaj zločin.
E moj Djevo, trebas ti jos slanine i cvaraka da jedes da mozes da se bijes sa ovim borcima.
Poznato je da Overeem koristi nedozvoljena sredstav i zato se ne moze vise boriti u Americi posto se to tamo kontrolise, a u Japanu ne. Poturak nema uticaj kao Fedor da otvoreno poruci Overeemu: tuci cemo se, ali nakon sto prodjes kontrole! Ipak je Fedor suvlasnik jedne od kompanija koja je kopromotor (m-1). Fedorov kamp je izrazio zabrinutost jer je Overeem za kratko vrijeme nabacio puno kila. To je nesto o cemu vec odavno pisu sportski portali i to je razlog zasto Overeem nije branio titulu prvaka u Strikeforce-u vec poodavno.
Ma svaka njemu čast kad je imao m*da izaći u ring protiv ove mašine!