Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nas nedzad fazlija popust do 60 % u svim opticarskim radnjama na podrucju federacije...
Ja bi samo srebra osvajao
Fadlija dobio 3 ku.r.t.o.n.a od svakog clana Predsjednistva BiH po 1, da bar u krevetu sta opuca i pogodi, ako vec ne moze u streljani, sa svojim malokalibarskim oruzjem !
Fazlija dobio batina od troclanog Predsjednistva jer nije znao da mu se povecala dioptrija prije polaska na OI u Londonu...
fazlija dobio Golf 2 GTD
Putin želi ovim potezom da utječe na mlade naraštaje da budu bolji sportisti, i da se bore za OI. Svako voli imati lijep auto, ovo je fin način da se da morala sportistima.
Fazliji fijaker, covjek se trudio.....
Nasim olimpijcima nista ne daju pa se ja nisam ni trudio.
Nedžad Fazlija dobio novu tičarku i optičke leće od tročlanog predsjedništva!
Svaka cast,iskorijenio glad i bijedu .Pa de.oda u redu. Aferim Putine,kenjcino !
Nasi se dobiti Audi 80 (jaje)
Cuj domace proizvodnje! Eto LADU ce im poklonit!!
naši olimpijci će dobiti A22
mogli ste ovu vijest objaviti i iduce godine.