Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni i I sportu pokušavaju počiniti genocid
e čuj Srbin isključen zbog 'BRUTALITYja'...hahahha ne mogu da vjerujem...
Ja dam glavu da velika većina vas nije ni pročitala članak i da je došla samo da napiše neki komentar mržnje prema Srbima.
Hrvati prvaci
Treba cetnike izbaciti iz svega,zatvoriti ih hermeticki i nek tako uzivaju i neka se kolju medjusobno.
Iskljuciti ga da nikada vise ne igra.
agresivna nacija
Majmun !
Imal gdje Šapića?
On se brcka u Vucicevom anusu
Srbijanski reprezentativac udario Hrvatijanskog reprezentativca haha.
Uvijek mi je bio bizaran taj vas pokusaj da stvorite rijec 'hrvatijanski' kao 'odgovor' na 'srbijanski' iako tu rijec nisu izmislili hrvati nego srbi. Sto je jos gluplje, nit hrvati misle da je srbijanac neka uvreda, a ovo s hrvatijancima je komedija. Ono kao da gledas incela u invalidskim kolicima koji pokusava zbarit top picetinu: decko, sto tocno pokusavas?