Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li su sestre Williams ikada testirane na doping?
Vrhunski sport je industrija smrti. Svi sportaši se dopinguju u zadnjih 40.godina, ali i bukvalno svi. I Rusi se dopinguju isto kao i drugi, ali eto oni su sankcionirani za razliku od drugih koji nisu. Zašto? Jednostavno zato što moćnici sa Zapada određuju koji je doping dozvoljen, a koji nije.
Ni jedan rekord nije postignut bez dopinga. Samo je pitanje ko kakave metode koristi. Iza dopinga stoje najjače kapitalističke kompanije; farmaceutske, kozmetičke, prehrambene, kao npr 'coca cola' koja je sponzor OI u Riju. Neko ko nosi znak 'coca-cole' neće nikad biti uhvaćen u dopingu. U SAD se svakodnevno dopinguje tri i pol miliona sportista.
Rusi stare varalice i dopingasi
Zato sto je Ruskinja i zato sto je najbolja na svijetu
E jesi glup...
Pokojna Florence Griffith Joyner je umrla od dopinga nakon karijere, ali nikad , ali nikad nije prozvana. Zašto? Zato što je Amerikanka. Neki od američkih sportaša koji su sudjelovali na Olimpijskim igrama u Riju, a među kojima su i sestre Serena i Venus Williams te gimnastičarka Simone Biles, 'navodno' su koristile doping.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ono kad zavidni ne zele da nista Rusko ne valja iako je ovoj djevojcici, djevojci Bog dao neprikosnoveni talenat i da bude ono sto jest a to je najbolja, onda Amerikaci i ostali njohovi uvlakaci nadju nacin da uz pomoc njihovih podmetnutih sokića limunčića ovo dijete dozivi traume i uniste joj buducnost, za mene ostaje svjetsko cudo
Ti imaš opanak umjesto mozga...
549..I ti si svetsko cudo..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
drugi naziv za doping je rus na heroinu
Gotovo je sa njenom karijerom
Rusi jednostavno ne znaju pošteno, prevara im je u krvi.
a da se je krkala dobrog mesa i dzigerice sa rosstilja svaki dan sedam dana prije takmicenja bez hljeba ili bilokakvih ugljikohidrata imala bi dovoljno energije,sad si suspendovana