Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad si poznati od sporta u kojem igras
Legenda, nema dalje
Protiv ovakvih likova jednostavno ne možeš se boriti dzaba tebi sve tehnike svijeta kad on živi u svom svijetu i tebe i nevidi. Definitivno ima neki oblik autizma.
Pustio Trumpu da malo uziva i onda ga sašio momacki.. Mada je i Trump vrhunski snookeras
Čuj pustuo Trumpa, da Trump nije imao toliko pehova u meču on bi pobjedio.
Istina najbolji je igrač svih vremena,.. ali i najveća pizda Uvijek on nesto pokušava van pravila. Korova je prosla ali se k dalje ne rukuje sa protivnicima i sudijama i tako u nedogled.
Ronnie je ekscentričan, lik koji je imao dosta problema u djetinstvo i koji ima dan-danas dosta psihičkih problema sa kojima se bori. Baš zbog toga svega je unikatan, veći od sporta, najbolji svih vremena i uvijek ga je zanimljivo gledati, a te stvari koje si nabrojao jednostavno ga čine drugačijim. U biti kao i svi veliki umjetnici :)