Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je vidjela u ovom istetoviranom idiotu.
BracaBosman345, vjerovatno dolare.
Eto ovakva riba ce s tobom da bude u vezi hahahah
moja joj je preporuka mirovanje. obavezno noge gore dići
Najbolja a osvojila 11 mjesto, ima logike ovakava rečenica.
nije nego je njeg nasla a on kompleksas joj svaki dan govori ma sta ces tamo neka te s nama imamo sve... kontaju vazda ce bit skupa , a prva prilika kad kompleksi puknu je l mi se to s drugarom dopisujes 🤣
Mora propast kad je onakav medjed tare
Propala je od kako je upoznala ono deriste
womp womp
Normalno da je pala kad se smotala sa onim debilom koji ni ne zna jel bokser ili youtuber ili glupson. Doduše pametna, nema para od klizanja, ali ima od momka. Dok mu ne dosadi.
Od danas zelim da budem Influenser! Bem ti vise lomljenje kicme za stolom kao IT strucnjak i savjetnik u istom sektoru, bem ti fax i sve sto sam ulozio. Go pro hero kamera, tripod i snimaj videa i eto ugdnog zivota!
Snimaj, ali da se probijes medju budalama i zaradis od toga moras biti jos veca i zanimljivija budala
pare vrte gdje burgija ne moze to mi dedo govorio stalno ja sad tek skonto
Kako je danas lako biti zensko ja ne vjerujem da toliko zena misli da je njima puno teze pa prosjecan muskarac u modernom svijetu ga pusi na sve strane iole lijepa zena sve ima ne mora sad ni raditi da bi imala paznju i pare a o egu da ne govorim i odbijanjima.
Ti propadaš, ti propadaš, jer se drogiraš😁