Za doprinos sportu i afirmaciji BiH
0
Osimu uručena počasna diploma PMF-a i Zlatna značka UNSA
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Osim vi ste to svojim sportskim i drustvenium djelom i ljubavi prema domovini BiH zaista i zasluzili.Srdacne cestitke te dug i lijep zivot od srca Vam zelim.
Nije vezano za Osima, ali slušajte: Večeras su u Republici Srpskoj imali izbor sportiste godine RS. I znate da su napisali da im je to 57. izbor, a postoje samo 16 godina, od Dejtona do danas. Znači, sad su pokrali i bivšu državu Jugoslaviju, opet su slagali cijeli svijet. Ili su stvarno imali svake godine po tri-četiri izbora pa ih ovoliko nabrali. Hej gospodo i Dodikovci, osvjestite se, ne lažite.Možete ove laži pričati onim koji ne poznaju \" vašu istoriju\" koje i nemate. Ljudi, ovo treba grohotom ismijati. A na ceremoniji i Dragan Džajić, lopov Crvene zvezde. Čestitamo.
Amar Osim je prevarant, da nije Ivice legende ne bi on ni Vrbanjusu vodio
Steta prava, mi iz Bordo institucije nemamo nikog ko bi nas predstavljao u tako lijepom kontekstu kao sto Zeljo ima Osima, mi imamo samo Papeta koji nas je predstavio u najgrem izdanju, isao na pobjedu u Albaniju izvukao remi, isao po bod u Rumuniju, a dobio tricu, stid me pred Zeljovcima, stid me Bo.ga i naroda
Veliko hvala porodici Osim na svim donesenim titulama u dolinu cupova. ps. jednog dana na srecu pitarcica i halaim ce dobiti pocasnu diplomu na teoloskom faxu kao najbolji mutevelija medju fudbalerima.
http://www.youtube.com/watch?v=Hitzp96oL5c&feature=related
Raja imal ko kakvu stranicu za skidanje stranih filmova
A Amar, njega si zaboravio ckapi strumfovska
Jedan je Osim !