Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli nije pritisnuo tipku za snimanje
@Ishakovich - adrenalina možda ima, mozga garant ni grama... idiotluk, lučem tražiti belaja
Diler. Pa ne mogu vjerovati ko se sve promoviše!
Svaka cast. Vidim Mirvad je letio i na Peljescu. Tu svake godine 2-3 mjeseca provede majstor i veteran letenja iz Slovenije S Jost. Jako zanimljiv sport, ali je potreban oprez i koncentracija kao u pilota supersonicnih aviona. Sretno majstore.
Zenuni najjaci. Odem na Peljesac, lik sleti ispred mene na plazu. Odem na Bjelasnicu na skijanje, lik sleti iznad ski lifta na stazu i nastavi skijati. Svako malo, proleti lik iznad tebe.
Savrseno,bravo
Mislim da ću da hodam. Zanesvjestilo mi se dok gledam. Ono, kapa dole, ama ja cu da hodam...
Muda do poda
@abassamjafpfqw Jel to znaci da je invalid ili da je super laf?
Brate ja ne vjerujem nicemu kod nas, onaj nas luna park nedo Bog otici na onaj čekic samo cekas da ti se raspadne ona skalamerija tbh
@bubalajalalasenidala gdje mi imamo luna park?? ne mislis valjda na ono kod rtv doma??
Bravo Mirvade, veliki ovisnik o adrenalinu
@twinkle501 nema ovde adrenalina ni mrvice ,ovo je njemu rutina postala ko meni popit kafu
Spustio se ilegalno na tuđi posjed! U ćuzu sa njim