Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super idemo dalje sa pozitivnim pricama, cestitam svima koji su doprinijeli da ovakav dogadjaj bude u Sarajevu.
Bosna unija 3 države, gde srpska najveća haha
@sampion Bosnjoooci vise potrosili para na otvaranje jer su misili da su Vancouver Pa onda ostalo malo sadake za biatlon stazu Ostalo nisu nista dotakli
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Preponosan!!!
I ja na Dodika i državu Srpsku
Jesu se bošnje osramotili pred Europom
a u medjuvremenu se cetverostruka ubica lagano sece po kraju
Katastrofa na ulazu na stadion. Ostala sam vani sa djecom, iako sam imala karte. Isto se desilo i Wigemarku i britanskom ambasadoru. Vidjela sam ih kako se vrte oko ulaza.
@gringostar Ma, briga mene za sve VIP-ovce, nego roncam na organizaciju! Dijete mi se radovalo, a nismo uspjeli ući!
Grandiozno, 😂😂😂😂😂😂😂
Kakav je ovo događaj??? Pa niko nije prenio ovu vijest, ni u nas, a ni u regionu. Kad je ovo bilo?
Dodik, Krme u Teheranu. Ubica Davida Dragićevića govori o miru.
Ovo je trebalo bojkotovati olimpijko Sarajevo je Bilo u Jugoslaviji . Dokle god postoji Istoćno Sarajevo koje su stvorili genocidni politićari ovo nije trebalo organizovati. Sarajevo samo kao jedinstven grad. Smrt fašizmu sloboda Sarajevu i Bosni.
kakvo nam je stanje u zemlji, dobro nam i ovu drugu ligu dodjeljuju
Kakav olimpijski duh, kakvi bakrači. Kao što sam naziv kaže, ovo je festival i tako ga treba i posmatrati. Nekima će poslužiti za promociju, nekima za zaradu, ali za prosječnog stanovnika BiH, u suštini nebitan događaj.
dosadni ste vise sa olimpijskim duhovima sarajeva.
vaznije mi je da ima vode ljeti, nego duh
Intaesantan govor Dodika samo u glavi ratovi pfujjj
Koliko je bitan ovaj EYOF najbolje pokazuje činjenica da ga gotovo ni jedan medij u svijetu nije ni spomenuo. Porediti ga sa Olimpijadom '84. je u najmanju ruku idiotski, ali s obzirom na intelektualne i druge ''domete'' ne čudi. 1984. smo bili 20 godina u budućnosti, a danas mo 100 godina u prošlosti, i za to nam nisu krivi nikakvi političari ili bilo ko već isključivo sami sebi.
A novine iz susjedstva nisu napisale ni rijec, ljubomorna stoka
A što bi pisali, događaj je nebitan i meni iz BiH, a kamo li nekome iz susjedstva. Mislim, lijepo je da se mladi ljudi druže, ali praviti oko toga neku pompu, nepotrebno. Na kraju krajeva, ako znaš gdje su se održale prethodne igre, svaka ti čast.
hahahah ljubomora.. hahahahah. a jesi bošnjo
Niko ni u regiji ni u svijetu nije prenio vijest da se nešto ovako održava u Sarajevu.Toliko o važnosti ovog vašara!
....a i ta regija je bitna u p.m. :)))
Divno, srecno svim ucesnicima
👍🏻